Harjus har i över hundra år levererat varor och tjänster till privatkunder och företag.

Vi arbetar med de största och bästa varumärkerna för att kunna hålla en hög kvalité och bra service.

Harjus är en del av Happy Homes rikstäckande butikkedja och hos oss finner du allt du behöver för
dina måleriprojekt samt mängder med inspiration och kunnande.

Vi säljer alla typer av färg från ledande fabrikanter med kända varumärken.

Vi kan tillgodose all färg till ditt hus, båt och bil och har självklart alla de verktyg, skydd och tillbehör som kan tänkas behövas i dina projekt. När du ändå renoverar ytskikten på dina väggar så varför inte ta och byta till ett nytt och fräscht golv i ditt rum? Fråga våra säljare så hjälper dom er att välja just det golvet du är ute efter.

Vi har stans största tapetavdelning och med en duktig personal som kan vägleda dig att hitta just den tapet som passar dig.

Ett snyggt målat rum kräver sin inredning. Därför har vi  även ett riktigt inspirerande inredningssortiment och lampor att fylla ditt rum med.

Vi har ett tungt  industrisortiment som består av rostskyddssystem, pulverlack, kemikalier, billack, industrilack, och alla de specialtillbehör som kan behövas i processen.

Vårt färglabb består av sex brytmaskiner som klarar av att nyansera alla tänkbara kulörer i olika kvalitéer och utföranden. Vi kan även göra kulör och kvalitets analyser av dina färgskikt så du exakt kan få den kulör du är ute efter.

Med ett brett sortiment med stor och lång erfarenhet så kan vi garantera att ni blir hjälpta på bästa sätt då ni kommer in till oss.

Välkommen in till en riktig färgbutik!